Onze mooie fermette "La Rosière" met privé-zwembad.

Nieuws:

Afgelopen mei hebben wij de buitenmuren van La Rosiere laten stucadoren en de muren hebben een mooi kleurtje gekregen, zie de fotos op deze website.

Ook bezitten wij nog een mooie fermette. Deze heet :Domaine Le Taillis, zie onze website: www:domaineletaillis.com. Deze staat op 10km. van La Rosière vandaan. Als u met meerdere gezinnen op vakantie zou willen gaan, dan kunt u beide fermettes huren. Le Taillis heeft een mooi zwembad met buitenkeuken en uw privacy is daar ook gewaarborgd.

Als er weer nieuws is, dan hoort u dit van ons.

Groetjes en een fijne zomer.

 

 

Gastenboek

Carolien Wetzels
19-08-18 22:02:36
Al een aantal keer hebben wij mogen genieten van het Franse, landelijke en luxe leven op la Rosière! Het is een unieke, ruime en rustige plek, met meer dan genoeg vertier voor jong & oud. In en rond het huis is aan alles gedacht, en met veel smaak ingericht en afgewerkt. Het uitzicht vanuit het prachtige grote zwembad, op de weilanden met koeien en daarachter het dorpje bovenop de berg is voor ons favoriet!
Karel en Joke Rosenbrand
18-08-18 20:38:09
Wij, Karel en Joke komen al een aantal jaren bij La Rosiere om onze vakantie te vieren. Wij genieten enorm van het huis ,de ruimte eromheen. En vooral de rust. Je kan er heerlijk zwemmen en wil je uitstapjes maken er is genoeg te beleven. Echt een aanrader voor iedereen die hier van houd. Harrie en Minnie jullie hebben het perfect voor elkaar.
Chapeau!